Dakkapel op maat

1/1
“Meer licht en ruimte op zolder”

Het laten maken van een dakkapel op maat laat u natuurlijk over aan een professional. Bij Jaspers Timmerbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van dakkapellen in Roosendaal en omgeving. Dit doen wij op een traditionele wijze: de dakkapel wordt ter plekke op maat voor u gemaakt.

Een dakkapel op maat voor uw nieuwe huis in of nabij Roosendaal

Wanneer u een huis heeft gekocht of verbouwd in Roosendaal of omgeving, staan wij klaar voor het maken van een dakkapel op maat. De afmetingen van de dakkapel worden tot op de centimeter nauwkeurig afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen. Zo sluit uw nieuwe dakkapel perfect aan op de constructie van uw huis. Wist u dat een standaard dakkapel vaak binnen één dag door ons geplaatst wordt? Zo kunt u snel verder met het verbouwen van de rest van uw huis!

Alle mogelijkheden op een rijtje

U bepaalt zelf of u uw dakkapel casco of afgetimmerd laat plaatsen. Voor de plaatsing van een dakkapel op maat bieden wij drie soorten buitenbekleding aan:

  • Kunststof glad, bijvoorbeeld een Trespa dakkapel, heeft een strakke uitstraling en een lange levensduur. Dankzij de kunststof is uw dakkapel goed geïsoleerd en is deze brandwerend. Onze vertegenwoordigers hebben een kleurenpallet bij zich zodat u de gewenste kleur kunt uitkiezen. De kunststoffen dakkapel is onderhoudsarm en is zeer gunstig in aanschafprijs.

  • Kunststof houtlook, bijvoorbeeld Keralit, heeft alle voordelen van een gewone kunststof dakkapel maar met de uitstraling van een houten dakkapel. Bij houtlook worden Keralit schroten gebruikt, die verkrijgbaar zijn in veel kleuren. Het is een zeer sterk, onderhoudsarm materiaal, maar zit in een hogere prijsklasse dan de gladde kunststofplaten, zoals die van Trespa.

  • Houten dakkapel naar wens, wordt gemaakt van en bekleed met hout.

Een kunststof dakkapel op maat met nokverhoging

Naast al deze mogelijkheden heeft u tevens de optie om te kiezen voor een kunststof dakkapel op maat mét nokverhoging. Deze wordt traditioneel gemaakt bij een zolder met te weinig stahoogte. Met een nokverhogende dakkapel wordt het dak letterlijk een stuk opgehoogd. Zelfs van een bergzolder of vliering maakt u met een nokverhogende dakkapel een extra kamer. Het kan een enkele nokverhoogde dakkapel betreffen aan de voor- of achterzijde van het huis of een dubbele. Let op: voor deze dakkapel is altijd een vergunning nodig!

Een kunststof dakkapel op maat met nokverhoging

De meeste Nederlanders kiezen voor een dakkapel met plat dak. Dit is de goedkoopste dakkapel. Een dakkapel met schuin dak is tevens mogelijk. Zo’n dakkapel op maat geeft allure aan uw huis en wordt voorzien van dakpannen. Een dakkapel met schuin dak wordt ook wel 'dakkapel met slepend dak' genoemd. De ruimte die u erbij krijgt met een dakkapel met schuin dak is even groot als bij een dakkapel met plat dak. De dakkapel met een plat dak wordt meestal aan de bovenzijde bekleed met bitum, welke op het dak gebrand wordt, of EPDM. EPDM is een rubberachtig materiaal wat uit een stuk op maat wordt gemaakt en vervolgens op het dak geplakt wordt. Een dakkapel met een plat dak is in veel gevallen vergunningsvrij en bovendien goedkoper dan een schuin dak. Deze is altijd vergunningplichtig en duurder in aanschaf.

Laat u adviseren door onze all-round experts

Naast het maken van een dakkapel op maat voor uw woning in Roosendaal of omgeving, zijn onze experts nog van vele andere markten thuis. Zo kunt u bij ons terecht voor stuc- en schilderwerk, deuren, trappen met inbouwkasten, knieschotten, aftimmerwerk, wanden, vlieringen en alles rondom zolderrenovatie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. Bij vragen zijn wij tevens te bereiken op 0031 6 51522744.

Timmerbedrijf

Logo Jaspers Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

© 2016 by Julia Bruijns.

Seringenstraat 3 

4711LZ Sint Willebrord,

Netherlands