Een dakkapel op maat laten plaatsen in Breda

Het plaatsen van een dakkapel op maat voor uw woning in Breda of Roosendaal laat u natuurlijk over aan een ervaren professional. Bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord zijn we gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van dakkapellen voor woningen in Breda en omgeving. Dit doen we op traditionele wijze: de dakkapel wordt namelijk op maat gemaakt voor uw woning in de buurt van Roosendaal.

Een dakkapel op maat voor uw nieuwe of huidige woning

Wanneer u een huis heeft gekocht of aan het verbouwen bent, staan wij klaar voor het maken van een dakkapel op maat. De afmetingen van uw dakkapel worden tot op de centimeter nauwkeurig afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen. Zo sluit uw nieuwe dakkapel perfect aan op de constructie van uw huis. Wist u dat een standaard dakkapel vaak binnen één dag door ons geplaatst wordt? Zo kunt u snel verder met het verbouwen van de rest van uw huis in samenwerking met hét klusbedrijf in regio Breda.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Alle mogelijkheden op een rijtje

U bepaalt zelf of u uw dakkapel afgetimmerd of casco laat plaatsen. Voor de plaatsing van een dakkapel op maat voor uw woning bieden wij drie soorten buitenbekleding aan:

  • Een dakkapel met een gladde look, bijvoorbeeld een Trespa-dakkapel, heeft een strakke uitstraling voor uw huis in Roosendaal en een lange levensduur. Dankzij het sterke materiaal is uw dakkapel goed geïsoleerd en brandwerend. Onze vertegenwoordigers hebben een kleurenpallet bij zich zodat u de gewenste kleur kunt uitkiezen. Een dergelijke dakkapel is onderhoudsarm en is zeer gunstig in aanschafprijs.
  • Een dakkapel in houtlook, bijvoorbeeld Keralit, heeft alle voordelen van een gewone kunststoffen dakkapel, maar met de uitstraling van een houten dakkapel. Bij houtlook worden Keralit schroten gebruikt, die verkrijgbaar zijn in veel kleuren. Het is een zeer sterk, onderhoudsarm materiaal, maar zit in een hogere prijsklasse dan de gladde kunststofplaten.
  • Houten dakkapellen. Deze wordt gemaakt van hout en krijgt een luxe bekleding. Hierbij kunt u er ook voor kiezen om houten kozijnen te laten plaatsen.

Wat voor dakkapel u ook kiest, onze vakmensen kunnen een dakkapel plaatsen die aan al uw wensen voldoet.

Een kunststof dakkapel op maat met nokverhoging

Naast al deze mogelijkheden heeft u ook de optie om te kiezen voor een kunststof dakkapel op maat mét nokverhoging. Deze wordt traditioneel gemaakt bij een zolder met weinig stahoogte. Met een nokverhogende dakkapel wordt het dak letterlijk een stuk opgehoogd. Zelfs van een bergzolder of vliering maakt u op deze manier een extra kamer. Het kan een enkele verhoogde dakkapel betreffen aan de voor- of achterzijde van het huis of een dubbele. Let op: voor deze dakkapel is altijd een vergunning nodig, waarvoor u contact opneemt met de gemeente.

Ontdek onze voltooide projecten

Jaspers Timmerbedrijf