Een mooie dakkapel op maat voor uw woning in regio Breda

Het laten maken van een dakkapel op maat voor uw woning in Breda of Roosendaal laat u natuurlijk over aan een ervaren professional. Bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord zijn we gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van dakkapellen voor woningen in Breda en omgeving. Dit doen we op traditionele wijze: de dakkapel wordt namelijk bij u in Roosendaal op maat voor u gemaakt.

Een dakkapel op maat voor uw nieuwe of huidige woning in nabij Breda

Wanneer u een huis heeft gekocht in Roosendaal of aan het verbouwen bent in de omgeving van Breda, staan wij klaar voor het maken van een dakkapel op maat. De afmetingen van uw dakkapel in Roosendaal worden tot op de centimeter nauwkeurig afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen. Zo sluit uw nieuwe dakkapel perfect aan op de constructie van uw huis. Wist u dat een standaard dakkapel vaak binnen één dag door ons geplaatst wordt? Zo kunt u snel verder met het verbouwen van de rest van uw huis!

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Alle mogelijkheden op een rijtje

U bepaalt zelf of u uw dakkapel in Roosendaal afgetimmerd of casco laat plaatsen. Voor de plaatsing van een dakkapel op maat voor uw woning in Breda of Roosendaal bieden wij drie soorten buitenbekleding aan:

  • Kunststof glad, bijvoorbeeld een Trespa dakkapel, heeft een strakke uitstraling voor uw huis in Roosendaal en een lange levensduur. Dankzij de kunststof is uw dakkapel goed geïsoleerd en brandwerend. Onze vertegenwoordigers hebben een kleurenpallet bij zich zodat u de gewenste kleur kunt uitkiezen. Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm en is zeer gunstig in aanschafprijs.
  • Kunststof houtlook, bijvoorbeeld Keralit, heeft alle voordelen van een gewone kunststof dakkapel, maar met de uitstraling van een houten dakkapel. Bij houtlook worden Keralit schroten gebruikt, die verkrijgbaar zijn in veel kleuren. Het is een zeer sterk, onderhoudsarm materiaal, maar zit in een hogere prijsklasse dan de gladde kunststofplaten, zoals die van Trespa.
  • Houten dakkapel. Deze wordt gemaakt van- en bekleed met hout.

Een kunststof dakkapel op maat met nokverhoging

Naast al deze mogelijkheden heeft u tevens de optie om te kiezen voor een kunststof dakkapel op maat mét nokverhoging. Deze wordt traditioneel gemaakt bij een zolder met te weinig stahoogte. Met een nokverhogende dakkapel wordt het dak letterlijk een stuk opgehoogd. Zelfs van een bergzolder of vliering maakt u met een nokverhogende dakkapel een extra kamer. Het kan een enkele nokverhoogde dakkapel betreffen aan de voor- of achterzijde van het huis of een dubbele. Let op: voor deze dakkapel is altijd een vergunning nodig!

Ontdek onze voltooide projecten