KOZIJNEN

1/1
“Goede en betrouwbare kozijnen met weinig onderhoud”

Kozijnen zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium, hout of de combinatie aluminium/kunststof. Ze zijn sterk, hebben een lange levensduur en standaard een hoge veiligheidsgraad. Bovendien hebben ze een uitzonderlijke thermische isolatie en zijn ze zeer geluidswerend.

Naast standaard kozijnen levert Jaspers Timmerbedrijf ook dakramen, shuifpuien, garagedeuren, rolluiken en screens.

Kunststof kozijnen

 

Kunststof kozijnen worden het meest gekozen voor zijn budgetvriendelijke prijs, de erg hoge isolatiewaarde en lange levensduur. De structuurfolie maken ze vrijwel onderhoudsvrij. Het vooroordeel dat kunststof kozijnen eruitziet als plastic, is pertinent onjuist! Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden

Alluminium kozijnen

 

Aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand. 

Aluminium kozijnen zijn licht, sterk en slank. Daarom kiezen mensen vooral voor aluminium kozijnen als het om grote raampartijen gaat. We bieden heel wat kleuren en kleurcombinaties.

Houten kozijnen

 

Onze houten kozijnen op maat zijn esthetisch, warm en natuurlijk.  Alle houten kozijnen worden statisch gelakt op waterbasis. Daardoor hoef je ze pas na 8 à 10 jaar opnieuw te schilderen.

Van nature hebben houten kozijnen een goede isolatiewaarde. Twee dichtingen in je houten kozijnen maken ze wind- en waterdicht en geluidsisolerend.  Voor je houten kozijnen op maat gebruiken we FSC-goedgekeurd duurzaam hardhout (afrormosia, meranti of fadura). 100% maatwerk perfect aansluitend op je wensen en woning. Alle mogelijk sierlijk freeswerk kunnen op ambachtelijke wijze worden toegepast.

Shuifpui

Door je nieuwe schuifpui op maat vormen je woonkamer en tuin één grote leefomgeving. Welk materiaal je ook kiest, het design is robuust en slank en garandeert een lange levensduur. Jaspers Timmerberijf schuifpuien voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid. Gelagerde wielen zorgen ervoor dat je moeiteloos en geruisloos je nieuwe schuifpui opent en dicht schuift. 

bron: https://www.profel.nl/alle-producten/

Timmerbedrijf

Logo Jaspers Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

© 2016 by Julia Bruijns.

Seringenstraat 3 

4711LZ Sint Willebrord,

Netherlands