Kunststof dakkapel

Klaar voor uw verbouwing? Contacteer ons!

✓ Een bedrijf, al uw klussen!

✓ Tientallen jaren ervaring!

✓ Al uw wensen staan centraal!

Een kunststof dakkapel laat u natuurlijk installeren door een professional. U vindt in Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord een betrouwbare partner met een jarenlange ervaring met het maken van dakkapelen. Wij adviseren u dan ook graag over wat voor dakkapel het best bij uw woning past.

Een kunststof dakkapel is een duurzame keuze

Wilt u een dakkapel laten installeren op uw woning in Breda of omgeving, maar twijfelt u over de materiaalkeuze? Bij de installatie van een dakkapel heeft u diverse opties. Zo kiest u bijvoorbeeld tussen een dakkapel van hout of van kunststof. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen min- en pluspunten. De voordelen van een kunststof dakkapel hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Dit materiaal is eenvoudig te onderhouden

  • Door de uitgebreide gebruiksduur is het een duurzaam product

  • Kunststof is te verkrijgen in elke gewenste uitvoering

  • Het materiaal is relatief goedkoop

Ga voor een Trespa dakkapel

Wanneer u kiest voor een dakkapel van kunststof, kunt u kiezen voor een dakkapel van Trespa. Deze vorm van kunststof is onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in diverse kleuren. Een Trespa dakkapel bestaat trouwens niet volledig uit kunststof, maar heeft een kern die is opgebouwd uit houten elementen. De buitenzijde van dit type van dakkapel is echter wel volledig uit Trespa vervaardigd. Wij vertellen u graag meer over dit materiaal in een persoonlijk gesprek.

Het kostenplaatje van een dakkapel

Bent u benieuwd naar wat een dakkapel op maat u kost? Neem dan contact met ons op via 0031 6 51522744. U kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen. Vertel ons uw wensen en eisen, zodat wij u een zo duidelijk mogelijke inschatting van de kosten kunnen geven.

Timmerbedrijf

Logo Jaspers Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

© 2016 by Julia Bruijns.

Seringenstraat 3 

4711LZ Sint Willebrord,

Netherlands