OVERKAPPINGEN

1/1
“In de winter kunt u nog nagenieten”

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat.

Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus .

Waarom een terrasoverkapping:

- in de zomer zit je lekker beschut

- al u meubelen blijven droog

- in de winter kunt u nog nagenieten

U zit altijd droog en u kunt de overkapping uitbreiden tot enige luxe, denk bijv. aan een buitenkeuken of inbouw Heather voor al u wensen hebben wij een oplossing.

SERRES

1/1
“Extra ruimte en licht in je huis”

Het vergroten van u woning of verlengen van u tuin, een serre is beide. Je creëert  er ruimte en licht mee denk daarbij aan

- glas serres ( zowel kozijnen als glazen daken )

- lichtstraten in allerlei vormen en maten

 

Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

1/1

UITBOUW

“Meer ruimte en een stijging in waarde”

Is u woning perfect en u wilt niet verhuizen maar toch kun je net je nieuwe bank niet kwijt. Of bent u op zoek naar een plek voor je wasmachine of droger? Dan  kunt u een stukje uitbouw laten maken door Jaspers Timmerbedrijf.  Denk daarbij aan een erker voor uw huis; kunt u toch uw bankstel in kwijt of een stukje aan de achterzijde van u woning om eventueel u keuken door te laten lopen. Het kan allemaal. Voor elke wens een oplossing. Wij komen bij u langs en kunnen het ter plekke realiseren

Timmerbedrijf

Logo Jaspers Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

© 2016 by Julia Bruijns.

Seringenstraat 3 

4711LZ Sint Willebrord,

Netherlands