Een aanbouw laten plaatsen aan uw woning in Breda

Een aanbouw laten plaatsen in Breda laat u uiteraard doen door experts. Voor uitstekend vakmanschap en expertise bent u bij Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord in goede handen. Deze vakmensen zijn dé experts om in te schakelen wanneer u een aanbouw wilt laten plaatsen aan uw woning.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Dé experts om in te schakelen wanneer u een aanbouw wilt laten plaatsen

Het maakt niet uit wat voor aanbouw u wilt laten plaatsen aan uw woning, onze experts kunnen het. Voor zowel binnen als buiten kunt u terecht bij ons als professionele aannemer. Wilt u een uitbouw aan de voorkant van uw huis? Geen probleem. Wilt u een serre laten bouwen? Onze specialisten kunnen allerlei soorten klussen voor u uitvoeren. We zijn als ervaren klusbedrijf hét bedrijf om te kiezen voor het laten plaatsen van uw aanbouw. We hebben in het verleden al vele projecten mogen uitvoeren.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf