Overkapping, uitbouw en serre

In de winter kunt u nog nagenieten

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout – kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus.

​Waarom een terrasoverkapping:

  • in de zomer zit je lekker beschut
  • al u meubelen blijven droog
  • in de winter kunt u nog nagenieten

​U zit altijd droog en u kunt de overkapping uitbreiden tot enige luxe, denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken of inbouw Heather voor al u wensen hebben wij een oplossing.

Extra ruimte en licht in je huis

Het vergroten van u woning of verlengen van u tuin, een serre is beide. Je creëert er ruimte en licht mee denk daarbij aan: 

  • glas serres ( zowel kozijnen als glazen daken )
  • lichtstraten in allerlei vormen en maten

Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Meer ruimte en een stijging in waarde

Is u woning perfect en u wilt niet verhuizen maar toch kun je net je nieuwe bank niet kwijt. Of bent u op zoek naar een plek voor je wasmachine of droger? Dan kunt u een stukje uitbouw laten maken door Jaspers Timmerbedrijf. Denk daarbij aan een erker voor uw huis; kunt u toch uw bankstel in kwijt of een stukje aan de achterzijde van u woning om eventueel u keuken door te laten lopen. Het kan allemaal. Voor elke wens een oplossing. Wij komen bij u langs en kunnen het ter plekke realiseren.

Ontdek onze voltooide projecten

Jaspers Timmerbedrijf