Over jaspers timmerbedrijf

Jaspers Timmerbedrijf is uw aannemingsbedrijf voor al uw voorkomende klussen; groot of klein. Hoogwaardige kwaliteit maakt Jaspers tot een van de top aannemingsbedrijven in de regio. Wij onderscheiden ons in professionaliteit, kwaliteit, service en toewijding. Door onze veelzijdigheid kunt u bij ons terecht voor al uw klussen.

Zo haalt u in één keer een elektricien, klusbedrijf, loodgieter, stukadoor en timmerman in huis. Kortom, één bedrijf voor de gehele oplevering. Dat is wel zo makkelijk en zo bent u er zeker van dat al uw klussen vakkundig worden uitgevoerd. Dankzij jarenlange ervaring en vakkundigheid weten wij elke klus keer op keer tot een schitterend eindresultaat te brengen.

Onze service

Wij verstaan ons vak erg goed en weten wat service inhoudt. Iedere klus wordt met hetzelfde enthousiast opgepakt en perfect afgerond. Wij vinden het erg belangrijk dat u te allen tijde tevreden bent over het eindresultaat. Dat wordt niet alleen verwezenlijkt door vakkundigheid, maar ook door goede communicatie. Daarom luisteren wij altijd aandachtig naar al uw wensen en staan 24/7 voor u klaar. Bij Jaspers Timmerbedrijf staan uw wensen centraal.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons en vraag een vrijblijvende offerte. Klik hier voor ons contact formulier.

Michel Jaspers

Michel Jaspers

Aannemer

Michel Jaspers is uw eerste aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden. Hij leidt tevens ook het gehele bouwproces. Heft u vragenover mogelijkheden en prijzen dan kunt u bij hem terecht. Hij zal tevens bij u langskomen voor het doornemen voor al uw wensen en uiteraard maakt hij daar een vrijblijvende offerte van.

Jack Jaspers

Jack Jaspers

Uitvoerder

Jack Jaspers is de uitvoerder van projecten die Jaspers Timmerbedrijf realiseert. Zijn er eventueel vragen op de bouw/werkplaats kunt u ook altijd bij hem terecht.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Ontdek onze voltooide projecten

Jaspers Timmerbedrijf