Dakkapel met dakpannen in de omgeving van Breda

Met een mooie dakkapel die afgewerkt wordt met kwalitatief goede dakpannen vergroot u uw zolderruimte en wordt de waarde van uw woning in Breda ook verhoogd. Bij Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord creëren wij een op maat gemaakte dakkapel waar u nog jaren plezier van heeft. Wij zijn een professioneel klusbedrijf met jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen in de omgeving van Breda en Roosendaal.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Wij plaatsen een mooie dakkapel afgewerkt met dakpannen

Wanneer u kiest voor een mooie dakkapel die afgewerkt is met dakpannen, zorgen wij ervoor dat deze perfect aansluit bij de rest van uw woning. De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de grootte bepalend, maar ook de keuze voor een plat of schuin dak en het materiaal dat gebruikt wordt bij het plaatsen van de dakkapel. Kies een standaard dakkapel of ga voor een op maat gemaakte dakkapel die perfect past bij de rest van uw woning. Zo kunt u voor een dakkapel met dubbele nokverhoging kiezen wanneer u een hele kleine zolder heeft en uw plafond wilt verhogen.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf