Dakkapel met nokverhoging in Breda

Heeft u een zolder waar u niet rechtop kunt staan en wilt u graag een dakkapel met (dubbele) nokverhoging laten plaatsen op uw woning in Breda of omgeving? Een nokverhogende dakkapel zorgt ervoor dat u meer ruimte krijgt op uw zolder in Breda om te staan, omdat het dak een stuk hoger komt te liggen. Bij Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord, in de buurt van Breda, kunnen wij een dakkapel met enkele en dubbele nokverhoging op uw woning plaatsen. Dit is mogelijk aan de voorzijde van uw woning, maar ook aan de achterzijde.
N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een op maat gemaakte dakkapel met nokverhoging voor uw woning in Breda

Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van een dakkapel met (dubbele) nokverhoging die aansluit bij uw wensen en aan de constructie van uw huis in Breda. Dankzij deze constructie heeft u er snel een nieuwe (slaap)kamer bij. Om ervoor te zorgen dat deze goed bij de rest van uw woning past, wordt de dakkapel met (dubbele) nokverhoging afgewerkt met mooie dakpannen. Zo krijgt u niet alleen een extra kamer erbij, maar levert deze ook meerwaarde voor uw huis op.

Wij bieden diverse diensten aan

Heeft u geen interesse in een nokverhogende dakkapel voor uw woning in Breda, maar wilt u wel een dakkapel op maat laten maken? Dan heeft u bij Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord genoeg keuze op het gebied van de bekleding. Denkt u bijvoorbeeld aan een kunststof dakkapel. U kunt ons inschakelen wanneer u bezig bent met het verbouwen van uw woning in Breda of als u bij nieuwbouw een nokverhogende dakkapel wilt laten plaatsen. Ook kunt u bij ons terecht voor een van onze andere diensten, zoals gevelrenovatie en het plaatsen van een serre.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com