Dakkapel met schuin dak in Breda

Vergroot uw zolder met een dakkapel met schuin dak en creëer een extra kamer in uw woning in Breda. Door te kiezen voor een schuin dak in plaats van een plat dak, krijgt uw woning extra allure. Bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord, nabij Breda, creëren wij een dakkapel met schuin dak dat nauwkeurig afgestemd is op de constructie van uw woning.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Wij plaatsen een mooie dakkapel met schuin dak bij uw woning

Droomt u er al jaren van om een dakkapel met een schuin dak op uw woning te laten plaatsen? Bij Jaspers Timmerbedrijf zorgen wij voor een op maat gemaakte dakkapel voor uw woning. Hierbij maakt het voor ons niet uit of u uw huis wilt renoveren of dat u een dakkapel voor uw nieuwbouwwoning wilt. Wij helpen u met verschillende diensten. U krijgt te allen tijde een dakkapel die er mooi uitziet en voldoet aan uw wensen. Zo kunt u ook kiezen voor een dakkapel met dakpannen.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf