Dakkapel voor nieuwbouw in Breda

Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord is gespecialiseerd in het plaatsen van een dakkapel bij bestaande woningen en nieuwbouw in Breda en omgeving. Een dakkapel kan om meerdere redenen gewenst zijn. Zo vergroot een dakkapel uw zolderruimte en voegt deze meerwaarde toe aan uw woning (nieuwbouw of bestaand) in Breda. Bij ons heeft u ook de keuze uit verschillende soorten buitenbekleding, zoals kunststof bekleding of dakpannen.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een op maat gemaakte dakkapel voor nieuwbouw

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere nieuwbouw en bieden diverse diensten aan, zoals het plaatsen van een dakkapel, serre of wintertuin en nog veel meer. Uw nieuwe dakkapel wordt bij ons op maat gemaakt, zodat deze uitbouw precies past bij uw woning en voldoet aan al uw wensen en eisen. Op deze manier sluit die goed aan bij de constructie van uw huis. Wanneer u een kleine zolder heeft en u er extra ruimte wilt creëren, is een dakkapel met nokverhoging de ideale oplossing.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf