Gevelrenovatie in Roosendaal

Met een professionele gevelrenovatie van Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord, nabij Roosendaal, ziet de gevel van uw woning er weer piekfijn uit. De ervaren vakmensen van dit bedrijf zijn dé experts om in te schakelen voor de behandeling van uw gevel. Na een gevelrenovatie van deze professionals ziet de gevel van uw woning er weer als nieuw uit.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een hoogwaardige gevelrenovatie

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Wanneer de gevel afbrokkelt of als er scheuren in het beton komen, dan is het een goed idee om een gevelrenovatie door ons klusbedrijf te laten uitvoeren. Door op tijd een gevelrenovatie te laten doen van uw woning, voorkomt u verdere schade. Hierdoor bespaart u in de toekomst veel geld. Onze experts zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van een mooie gevel, die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Naast het renoveren van uw gevel, kunt u bij ons ook terecht voor het renoveren van uw woning. Voor meer leefruimte zijn wij ook uw partner voor de realisatie van een uitbouw aan de voorkant van uw woning.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf