Houten kozijnen plaatsen in regio Breda

Bent u op zoek naar houten kozijnen voor uw woning of nieuwbouwwoning in regio Breda? De experts van Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord leveren en plaatsen deze graag voor u. U schakelt ons in wanneer u uw nieuwe woning wilt voorzien van houten kozijnen. Wilt u uw versleten kozijnen vervangen? Ook dan bent u bij ons bedrijf in goede handen.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Prachtige houten kozijnen voor elk huis

Kozijnen van goede kwaliteit zijn van groot belang voor uw huis. Wanneer deze immers niet in orde zijn, verliest uw huis warmte en gaat het tochten en dat drijft de stookkosten op. Als professionele aannemer plaatsen we graag houten kozijnen in uw woning. Deze kozijnen zijn gemaakt van uitstekend hout en staan prachtig in uw woning. U kunt bij ons voor meer dan alleen houten kozijnen terecht. Wij leveren ook kunststof kozijnen, die hun populariteit te danken hebben aan hun prijs, hoge isolatiewaarde en levensduur. Ook voor aluminium kozijnen neemt u contact met ons op. We hebben hier uitgebreide ervaring mee, dankzij de vele projecten die we hebben uitgevoerd in het verleden.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf