Uw klus laten uitvoeren door de experts bij Breda

Wilt u een klus laten uitvoeren in uw woning in Breda? Deze specialist helpt u graag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren en plaatsen van een mooie dakkapel. Bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord, nabij Breda, kunt uw klus uit handen geven en laten uitvoeren door echte specialisten. Uw project wordt succesvol afgerond dankzij onze vakkundigheid en ons enthousiasme. Hierbij luisteren wij te allen tijde naar uw wensen.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Uw klus laten uitvoeren door onze deskundige medewerkers

Wanneer u een klus heeft waarvoor u zelf niet de middelen of kennis in huis heeft, kunt u deze laten uitvoeren door onze specialisten. Bij ons professionele timmerbedrijf werken deskundige medewerkers die u graag helpen bij klussen die u zelf niet kunt uitvoeren. Wij bieden verschillende diensten aan en leveren altijd hoge kwaliteit en de beste service voor een optimaal eindresultaat. Zo schakelt u ons in voor het laten uitvoeren van een klus in uw woning, zoals:

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf