Hét klusbedrijf nabij Roosendaal

Bent u op zoek naar een ervaren klusbedrijf met goede klusjesman in de omgeving van Roosendaal? U hoeft niet verder te zoeken. De experts van Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord zijn breed inzetbaar. Onze klusjesman schakelt u in voor alle werkzaamheden omtrent uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning of kantoor.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een betrouwbaar klusbedrijf voor al uw projecten

Zoekt u een klusjesman van een ervaren klusbedrijf voor het bouwen of verbouwen van uw huis? Wij zijn uw partner voor het uitvoeren van een groot aantal werkzaamheden. Zo ondersteunen wij u bijvoorbeeld graag bij de verbouwing van uw woning door het verwijderen van muren, het leggen van nieuwe vloeren of het vernieuwen van uw badkamer. Ook voor de realisatie van een dakkapel of het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen schakelt u ons in. Dit zijn slechts een paar van de opties die het inschakelen van een klusjesman van ons klusbedrijf u biedt. Als professionele aannemer hebben wij ook ruime ervaring met woningbouw, het realiseren van aanbouwen en de bouw van garages.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf