De kosten van een dakkapel nabij Breda

Voorafgaand aan het laten plaatsen van een dakkapel wilt u natuurlijk weten wat de kosten van de nieuwe dakkapel voor uw woning in regio Breda zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wanneer u Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord, nabij Breda, inschakelt voor de productie van een dakkapel, stellen wij altijd eerst een offerte op maat voor u op, zodat u weet wat de dakkapel kost. De offerte van uw dakkapel baseren wij op uw wensen en eisen. Lees snel verder voor meer informatie!

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Wat zijn de kosten van een dakkapel voor uw woning?

Vaak krijgen wij de vraag: wat kost een dakkapel voor mijn woning nu eigenlijk? Hier is geen eenduidig antwoord op. Elke dakkapel is namelijk weer anders. De kosten van een dakkapel voor uw woning hangen namelijk af van diverse factoren. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • De materiaalkeuze
  • De keuze voor een plat of schuin dak
  • Met of zonder nokverhoging
  • De grootte van de dakkapel

Wanneer u een dakkapel op maat door ons laat plaatsen, heeft u een ruime keuze uit het type materiaal en wat voor soort dakkapel u wilt.

De perfecte dakkapel voor u

U bepaalt natuurlijk zelf hoe uw dakkapel eruit komt te zien. Wilt u een dakkapel van kunststof, hout of zelfs kunststof met een houtlook? Dit is allemaal mogelijk! Ook kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel te laten maken met een plat of een schuin dak. De meest voorkomende keuze hierin is een plat dak, want deze is goedkoper in aanschaf en is in veel gevallen vergunningsvrij. Maar natuurlijk kijken wij graag met u mee om te bepalen welk soort dak het beste aansluit op de stijl van uw woning. Zo hebben wij bijvoorbeeld de mooiste houten kozijnen.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf