Een kunststof dakkapel plaatsen nabij Breda

Een Trespa of andere kunststof dakkapel laat u natuurlijk installeren door een professional uit de omgeving van Breda. U vindt in Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord, nabij Breda, een betrouwbare partner met een jarenlange ervaring met het maken van dakkappelen. Wij adviseren u dan ook graag over wat voor dakkapel het best bij uw woning past.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een Trespa of andere kunststof dakkapel is een duurzame keuze

Wilt u een kunststof dakkapel laten installeren op uw woning, maar twijfelt u over de materiaalkeuze? Bij de installatie van een dakkapel heeft u bij ons klusbedrijf diverse opties. Zo kiest u voor uw woning bijvoorbeeld tussen een dakkapel van hout of van kunststof van het merk Trespa. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen plus- en minpunten. De voordelen van een kunststof dakkapel voor uw woning hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Kunststof is eenvoudig te onderhouden.
  • Door de uitgebreide gebruiksduur is het een duurzaam product.
  • Kunststof is te verkrijgen in elke gewenste uitvoering.
  • Het materiaal is relatief goedkoop.’

Als professionele aannemer kunnen we diverse soorten dakkappellen plaatsen. Door uw wensen en voorkeuren aan ons door te geven, gaan we aan de slag om een mooi resultaat te leveren.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf