Kunststof kozijnen laten plaatsen in regio Roosendaal

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen om in uw woning in regio Roosendaal of Breda te laten plaatsen? Zowel voor de aanschaf als het laten plaatsen van kunststof kozijnen vertrouwt u op Jaspers Timmerbedrijf, gevestigd in Sint Willebrord. We zijn gespecialiseerd in woningbouw en kunnen vrijwel alle klussen voor u uitvoeren.
N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

De mooiste kunststof kozijnen voor uw woning

Natuurlijk wilt u het allerbeste voor uw woning en daarom kunt u de beste kunststof kozijnen door een professionele aannemer laten plaatsen. Onze ervaren vakmensen zorgen dat ze uitstekend worden geïnstalleerd. Kunststof kozijnen zijn geweldig voor uw woning en ze bieden een groot aantal voordelen, waaronder:

  • Kunststof is een erg onderhoudsarm materiaal.
  • Met de keuze voor kunststof kiest u voor het milieu: dit materiaal heeft namelijk een lange levensduur én is recyclebaar.
  • Kunststof werkt erg isolerend, zowel op het gebied van warmte als geluid.
  • Het is een relatief goedkoop materiaal.

Zoals u ziet zijn er diverse redenen om kozijnen van kunststof te plaatsen en ons de klus te laten uitvoeren.

Uw kozijnen laten plaatsen door experts

Voordat we uw kozijnen plaatsen, komen onze ervaren vakmensen bij u langs om alles op te meten. Daarnaast geven ze u advies op maat en weten we zeker dat u volledig tevreden bent met de kozijnen. Wanneer u de kozijnen door ons wilt laten plaatsen, profiteert u van onze brede expertise en jarenlange vakkennis.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf