Kunststof kozijnen nabij Roosendaal en Breda

Voor het laten maken van kunststof kozijnen voor uw woning in of vlak bij Roosendaal of Breda bent u bij Jaspers Timmerbedrijf aan het juiste adres. Ons klusbedrijf is namelijk gespecialiseerd in het op maat maken van kozijnen en diverse andere kluswerkzaamheden.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Laat uw kunststof kozijnen installeren door een professional

Wanneer u bezig bent met de nieuwbouw of verbouw van uw woning in Roosendaal of Breda, kunt u wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Wij ondersteunen u graag! Dit doen wij onder andere door het installeren van uw kunststof kozijnen. Bent u nog niet helemaal overtuigd waarom u voor kunststof moet kiezen? Wij hebben aan aantal redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Kunststof is een erg onderhoudsarm materiaal.
  • Met de keuze voor kunststof kiest u voor het milieu: dit materiaal heeft namelijk een lange levensduur én is recyclebaar.
  • Kunststof werkt erg isolerend, zowel het gebied van warmte als geluid.
  • Het is een relatief goedkoop materiaal.

Zoals u ziet zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn. Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen in uw woning in Breda of Roosendaal door onze klusjesmannen te laten installeren, komen zij natuurlijk op voorhand bij u langs. Zo kunnen zij u een advies op maat geven en weten we zeker dat u volledig tevreden gaat zijn met het eindresultaat.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com