Kunststof kozijnen nabij Roosendaal en Breda

Voor het laten maken en plaatsen van kunststof kozijnen voor uw woning in of rondom Roosendaal of Breda maakt u gebruik van de expertise van Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord. Ons klusbedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van kunststof kozijnen en diverse andere kluswerkzaamheden in de omgeving van Breda en Roosendaal.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Uw kunststof kozijnen laten plaatsen door een professional uit de omgeving van Roosendaal en Breda

Wanneer u bezig bent met de nieuwbouw of verbouw van uw woning in Roosendaal of Breda, kunt u wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld door het laten plaatsen van kunststof kozijnen. Wij ondersteunen u graag! Dit doen wij onder andere door het installeren van uw kunststof kozijnen. Bent u nog niet helemaal overtuigd waarom u voor kunststof kozijnen moet kiezen? Wij hebben aan aantal voordeel van dit materiaal voor u op een rijtje gezet:

  • Kunststof is een erg onderhoudsarm materiaal.
  • Met de keuze voor kunststof kiest u voor het milieu: dit materiaal heeft namelijk een lange levensduur én is recyclebaar.
  • Kunststof werkt erg isolerend, zowel het gebied van warmte als geluid.
  • Het is een relatief goedkoop materiaal.

Zoals u ziet zijn er diverse redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn en ons de klus te laten uitvoeren. Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen in uw woning in Breda of Roosendaal door onze klusjesmannen te laten plaatsen, komen zij natuurlijk op voorhand bij u langs. Op deze manier geven ze u een advies op maat en weten we zeker dat u volledig tevreden bent met het uiteindelijke eindresultaat.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com