Overkapping plaatsen nabij Breda

Wanneer u een overkapping wilt laten plaatsen aan uw woning in de buurt van Breda, staan de vakmensen van Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord voor u klaar. Met een overkapping kunt u het gehele jaar door genieten van het buitenleven. Het is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw woning, maar ook een slimme investering.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een overkapping als waardevolle toevoeging op uw woning

Wij zijn hét klusbedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van prachtige overkappingen die uw tuin transformeren tot een verlengstuk van uw woning. Of u nu droomt van een sfeervolle uitbouw met een elegante serre of een moderne overkapping, onze vakmensen zorgen voor de perfecte balans tussen binnen en buiten. Onze overkappingen zijn ontworpen om uw buitenruimte te vergroten en te verfraaien, zodat u in alle comfort kunt ontspannen, ongeacht het weer. Bij ons kunt u niet alleen een overkapping laten plaatsen, maar u kunt ook voor een uitbouw aan uw huis kiezen.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf