Een uitbouw in de vorm van een serre in Breda

Wilt u graag een serre of overkapping laten plaatsen en bent u hiervoor op zoek naar een professional op het gebied van uitbouw in de omgeving van Breda? Wij helpen u graag bij het verruimen van uw huis en het toevoegen van meer licht in uw woning. Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord is een specialist op het gebied van uitbouw en onze specialisten creëren de ideale serre of overkapping voor uw woning in Breda of omstreken.
N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Met een serre of overkapping heeft u een mooie uitbouw van uw woning in Breda

Met een mooie serre of overkapping voegt u dankzij uitbouw een extra gedeelte toe aan uw woning in Breda. Een serre zorgt bovendien voor meer licht, waardoor u het gevoel heeft dat u buiten zit. Met een mooie overkapping in plaats van een serre heeft u de mogelijkheid om bij diverse weersomstandigheden droog in uw tuin te zitten. Zo geniet u optimaal van de buitenlucht. Met een serre of overkapping realiseert u ook meerwaarde voor uw woning. Naast een serre of overkapping kunt u bij ons ook terecht voor een mooie uitbouw aan de voorkant van uw huis in Breda. Als professioneel klusbedrijf bieden wij verschillende diensten aan. Denkt u aan een dakkapel met schuin dak of een dubbele nokverhoging.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com