Voor een serre kiest u dé experts in uitbouw van regio Breda

Wilt u graag een serre laten bouwen en bent u hiervoor op zoek naar een professional op het gebied van uitbouw in de omgeving van Breda? Wij helpen u graag bij het verruimen van uw huis en het toevoegen van meer licht aan uw woning. Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord is een specialist op het gebied van aanbouwen en onze specialisten creëren de ideale serre of uitbouw voor uw woning.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een serre of andere uitbouw laten plaatsen

Bij Jaspers Timmerbedrijf bent in goede handen wanneer u een serre wilt laten aanbouwen. Wanneer u een serre of uitbouw laat bouwen door ons klusbedrijf nabij Breda, kunt u rekenen op uitstekend vakmanschap. Met de expertise van deze vakmannen is het aanbouwen van uw serre snel gedaan en is de afwerking van uw wintertuin uitstekend.

Met een serre heeft u een mooie uitbouw van uw woning

Als u een mooie serre laat aanbouwen, of gebruikmaakt van onze andere diensten, voegt u dankzij uitbouw een extra gedeelte toe aan uw woning. Een serre zorgt bovendien voor meer licht, waardoor u het gevoel heeft dat u buiten zit. Met een mooie overkapping in plaats van een serre heeft u de mogelijkheid om bij diverse weersomstandigheden droog in uw tuin te zitten. Zo geniet u optimaal van de buitenlucht. Voor nog meer ruimte kunt u ons ook inschakelen voor meer ruimte binnen in uw huis. Denk hierbij aan een dakkapel met schuin dak. Met een serre realiseert u ook meerwaarde voor uw woning. Naast een serre kunt u bij ons ook terecht voor het aanbouwen van een mooie uitbouw aan de voorkant van uw huis, wat bijvoorbeeld een serre of wintertuin kan zijn.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf