De experts voor uitbouw aan een huis in regio Breda

Wij zijn de experts voor uitbouw aan een huis in regio Breda. Als specialist uit Sint Willebrord, bij Breda, zijn wij het aangewezen bedrijf voor het uitbouwen van uw woning. Bij Jaspers Timmerbedrijf bent u verzekerd van een uitbouw van hoogwaardige kwaliteit aan de achter- of voorkant van uw woning in Breda. Een uitbouw aan de achter- of voorkant van uw woning zorgt voor meer ruimte, wat uw woonplezier én uw ruimte vergroot. Door het uitbouwen van uw woning hoeft u niet te verhuizen, maar kunt u genieten van uw huidige woning in Breda.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Wij maken een mooie uitbouw aan uw huis in Breda

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman in regio Breda voor de uitbouw van uw woning, of het verruimen van de voorkant van uw huis? U kunt ons inschakelen voor het uitbouwen van vrijwel elk soort woning in regio Breda. Wanneer uw woonkamer net iets te krap is voor uw meubilair of u een grotere woonkamer wilt, is een uitbouw de ideale oplossing voor het creëren van meer ruimte. Als u een erker aan de voorkant van uw woning in Breda wilt laten uitbouwen, zorgen wij voor een mooie uitbouw die past bij de uitstraling en constructie van uw huis. Wilt u ook graag uw zolder iets groter maken en meer allure geven aan uw woning? Dan zorgen wij voor een op maat gemaakte dakkapel met nokverhoging. Naast een uitbouw van uw woonkamer kunt u bij ons ook terecht voor gevelrenovatie. Wilt u een mooie overkapping? Ook dan schrijft u onze experts aan.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com