De experts voor uitbouw aan een huis in regio Breda

Wij zijn dé experts voor uitbouw aan een huis in regio Breda. Als specialist uit Sint Willebrord, zijn wij het aangewezen bedrijf voor het uitbouwen van uw woning. Bij Jaspers Timmerbedrijf bent u verzekerd van een uitbouw van hoogwaardige kwaliteit aan de achter- of voorkant van uw woning. Een uitbouw aan de achter- of voorkant van uw woning zorgt voor meer ruimte, wat uw woonplezier én uw woonruimte vergroot. Door het uitbouwen van uw woning hoeft u niet te verhuizen, maar kunt u genieten van uw huidige woning.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Wij maken een mooie uitbouw aan een huis

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer voor de uitbouw van uw woning, of het verruimen van de voorkant van uw huis? U kunt ons inschakelen voor het uitbouwen van vrijwel elk soort woning. Wanneer uw woonkamer net iets te krap is voor uw meubilair en u een grotere woonkamer wilt, is een uitbouw de ideale oplossing. Als u een aanbouw wilt laten plaatsen aan de voorkant van uw woning, zorgen wij voor een mooie uitbouw die past bij de uitstraling en constructie van uw huis. Wilt u ook graag uw zolder iets groter maken en meer allure geven aan uw woning? Dan zorgen wij voor een op maat gemaakte dakkapel met nokverhoging. Behalve voor een uitbouw van uw woonkamer kunt u bij ons ook terecht voor gevelrenovatie. Wilt u een mooie serre? Ook dan schrijft u onze experts aan. Wat voor uitbouw u ook wilt aan de voorkant van uw woning, voor een uitbouw aan een huis neemt u contact op met Jaspers Timmerbedrijf.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf