Specialist in verbouwingen nabij Roosendaal

Wilt u plannen maken voor verbouwingen in uw woning nabij Roosendaal? Dan is het verstandig om de vakmensen van Jaspers Timmerbedrijf in te schakelen. Ons bedrijf is gevestigd in Sint Willebrord, maar we komen graag bij u langs om uw huis in de buurt van Roosendaal te verbouwen of te renoveren. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding zijn wij dé partner om uw woning te verbouwen nabij Roosendaal.
N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Laat al uw verbouwingen door ons uitvoeren

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwd klusbedrijf om uw woning te verbouwen of uw huis te renoveren, dan zit u bij ons goed. Als gerenommeerde aannemer gaan we proactief aan de slag met het verrichten van de gewenste werkzaamheden. Of het nu gaat om een grootschalige renovatie of het aanbrengen van subtiele veranderingen, ons team van vakmensen staat klaar om uw huis te verbouwen. Wij geloven in het leveren van kwaliteit en vakmanschap bij elke klus die we uitvoeren. Dit is voor ons van groot belang als u uw woning wilt verbouwen of renoveren. Wij zetten ons beste beentje voor om u te voorzien van resultaten waar u trots op bent. Naast het renoveren en verbouwen van een huis, schakelt u ons ook in voor onder meer:

Met onze brede expertise in verbouwingen en het renoveren van een huis, begrijpen we dat elke klus uniek is en aandacht verdient. Wij nemen de tijd om uw wensen tot in de kleinste details te realiseren. Zodra de opdracht afgerond is, woont u in een woning waar u nog vele jaren met veel plezier blijft. Dit realiseren wij met u door een fijne samenwerking.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf