Uw woning verbouwen of renoveren in Breda

Wanneer u uw woning aan het verbouwen of renoveren bent in Breda of omgeving, is het goed mogelijk dat er dingen zijn die u zelf niet kunt afronden. Dit kan meerdere redenen hebben, zoals het niet in huis hebben van de benodigde apparatuur of het ontbreken van de juiste kennis. Wanneer u de werkzaamheden zelf niet kunt uitvoeren, is het verstandig om een professional in te schakelen. Zo weet u zeker dat de klus succesvol wordt afgerond en heeft u er zelf geen omkijken naar. Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord, nabij Breda, is zo’n specialist met jarenlange ervaring en wij helpen u graag met het verbouwen en renoveren van uw woning.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Uw woning verbouwen of renoveren met de hulp van een ervaren professional nabij Breda

Bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord staan we voor u klaar met verschillende diensten. Wilt u bij het verbouwen of renoveren van uw woning in Breda of omgeving een nokverhogende dakkapel laten plaatsen of wilt u een uitbouw aan de voorkant van uw woning? Als klusbedrijf nabij Breda helpen we u ook graag met het uitvoeren van diverse andere klussen. Denkt u hierbij ook aan onder andere de volgende diensten:

  • Gevelrenovatie
  • Het plaatsen van een serre
  • Het plaatsen van verschillende kozijnen

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com