Uw woning verbouwen of renoveren in Breda

Bent u op zoek naar een expert voor het verbouwen of renoveren van uw woning in regio Breda? Bij Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord bent u in goede handen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het verbouwen en renoveren van elk soort woning. Met de beste apparatuur en de juiste kennis zorgen wij ervoor dat uw woning weer geheel naar uw wensen wordt.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een ervaren professional om uw woning te verbouwen of renoveren

Jaspers Timmerbedrijf staat voor u klaar met verschillende diensten. Wilt u bij het verbouwen of renoveren van uw woning een nokverhogende dakkapel laten plaatsen? Wellicht wilt u meer ruimte in uw woning. Dat kan gerealiseerd worden met een uitbouw aan de voorkant van uw woning. Onze experts helpen u ook graag met het uitvoeren van diverse andere werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan verschillende diensten, zoals:

  • Gevelrenovatie
  • Het plaatsen van een serre
  • Het plaatsen van verschillende kozijnen

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf