Uw woning verbouwen of renoveren nabij Breda

Bent u op zoek naar een expert om uw woning te verbouwen of renoveren in regio Breda? Bij Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord is uw woning in goede handen. Ons team heeft de juiste kennis en ervaring om uw huis te verbouwen of renoveren. Met de beste apparatuur en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw woning wordt omgetoverd op basis van uw wensen. U schakelt onze vakmensen in voor zowel grote als kleine verbouwingen in de omgeving van Breda.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een ervaren professional om uw woning te verbouwen of renoveren

Door onze brede expertise zijn we dé specialist voor verbouwingen en renovaties. Wanneer u uw huis laat renoveren kunnen we verschillende aanpassingen aanbrengen. Wilt u bij het verbouwen of renoveren van uw woning bijvoorbeeld een nokverhogende dakkapel laten plaatsen? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Wellicht wilt u meer ruimte in uw woning. Dat kan gerealiseerd worden met een uitbouw aan de voorkant van uw woning. Onze experts helpen u ook graag met het uitvoeren van diverse andere werkzaamheden. Denk hierbij aan verschillende diensten, zoals:

Bent u nieuwsgierig naar de resultaten van de verbouwingen die we hebben uitgevoerd? Dan kunt u eens onze projecten bekijken, waarin de verschillende fases van verbouwingen zichtbaar zijn.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf