Kosten dakkapel

Klaar voor uw verbouwing? Contacteer ons!

✓ Een bedrijf, al uw klussen!

✓ Tientallen jaren ervaring!

✓ Al uw wensen staan centraal!

De kosten van een dakkapel

Vóór de verbouwing, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn van uw nieuwe dakkapel zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u Jaspers Timmerbedrijf uit Sint Willebrord inschakelt voor de productie van een dakkapel, stellen wij altijd eerst een offerte op maat voor u op. Deze offerte baseren wij op basis van uw wensen en eisen. Lees snel verder voor meer informatie!

Wat zijn de kosten van een dakkapel?

Vaak krijgen wij de vraag, wat kost een dakkapel nu eigenlijk? Hier is niet één antwoord op. Elke dakkapel is namelijk weer anders. De kosten van een dakkapel hangen namelijk af van diverse factoren. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • De materiaalkeuze

  • De keuze voor een plat of schuin dak

  • Met of zonder nokverhoging

  • De grootte van de dakkapel

U bepaalt natuurlijk zelf hoe uw dakkapel eruit komt te zien. Wilt u een dakkapel van kunststof, hout of zelfs een kunststof houtlook? Dit is allemaal mogelijk. Ook kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel te laten maken met een plat of een schuin dak. De meest voorkomende keuze hierin is een plat dak, want deze is goedkoper in aanschaf en is in veel gevallen vergunningsvrij. Maar natuurlijk kijken wij graag met u mee om te bepalen welk soort dak het beste aansluit op de stijl van uw woning. Wilt u uw dakkapel met of zonder nokverhoging? Ook bij deze keuze adviseren wij u graag. De kosten van een dakkapel hangen natuurlijk ook af van de grootte van de dakkapel. Op basis van deze aspecten stellen wij graag een offerte op, specifiek voor uw dakkapel.

Vraag voor uw dakkapel op maat een offerte aan

Om écht een duidelijk beeld te krijgen van wat een dakkapel kost, raden wij u aan om een offerte aan te vragen. Zo weet u wat een dakkapel op maat kost. U bespreekt met ons uw wensen en eisen en wij schetsen hier een passend kostenplaatje bij. Wist u dat een standaard dakkapel vaak binnen één dag door ons geplaatst wordt? Wij vertellen u graag meer over de kosten van een dakkapel op maat. U bereikt ons op 0031 6 51522744.

Timmerbedrijf

Logo Jaspers Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

© 2016 by Julia Bruijns.

Seringenstraat 3 

4711LZ Sint Willebrord,

Netherlands