Dé vakmensen voor verbouwingen nabij Etten-Leur

Wanneer u verbouwingen aan uw woning in de buurt van Etten-Leur wilt laten uitvoeren, zit u bij Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord goed. Wij zijn dé expert om uw woning te verbouwen of uw huis te renoveren in de omgeving van Etten-Leur. Als specialist voeren we verschillende diensten uit om uw droomhuis te creëren. Daarbij houden we rekening met al uw wensen, zodat het resultaat volledig naar uw smaak is.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Diverse diensten voor verbouwingen in uw huis

Als professionele aannemer hebben we jarenlange ervaring met het uitvoeren van verbouwingen. Door verschillende projecten te realiseren, hebben onze vakmensen de juiste expertise om uw huis te renoveren of verbouwen, op basis van uw wensen. Wilt u een dakkapel op maat plaatsen voor extra ruimte en licht? Of wilt u uw huis laten stralen na een gevelrenovatie? Wat u ook aan uw woning wilt verbouwen, wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan. Het is bovendien ook mogelijk om een uitbouw aan uw huis toe te voegen voor meer leefruimte.

Wij creëren uw droomhuis

Met ons aannemersbedrijf aan uw zijde, bent u verzekerd van vakmanschap en aandacht voor detail bij elke stap van het proces bij verbouwingen en renovaties. Wij geloven dat een woning verbouwen meer is dan alleen bouwen; het gaat om het creëren van een thuis waar u trots op kunt zijn. Daarom werken we met passie en toewijding aan elke opdracht, of het nu gaat om het renoveren van een enkele ruimte of het verbouwen van uw hele huis. Een huis renoveren of verbouwen is een investering in comfort, functionaliteit en de uitstraling.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf