Dakkapel laten zetten nabij Breda

Wilt u een dakkapel laten zetten op uw woning in de buurt van Breda? Bij Jaspers Timmerbedrijf, gevestigd in Sint Willebrord, zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Hiermee tovert u bijvoorbeeld uw zolder om tot een functionele kamer. U zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar u voegt ook meer licht aan uw woning toe.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Een dakkapel laten zetten in uw favoriete stijl

Een dakkapel laten zetten is een slimme investering die direct resultaat oplevert. Het voegt niet alleen waarde toe aan uw woning, maar het vergroot ook de leefruimte en verbetert de lichtinval. De ervaren vakmensen van ons bouwbedrijf zorgen ervoor dat elke dakkapel perfect aansluit bij de stijl van uw woning. U kunt door ons verschillende soorten dakkapellen laten zetten, zoals:

Als professionele aannemer begrijpen we het belang van precisie en vakmanschap bij het plaatsen van een dakkapel. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat u kunt genieten van een dakkapel die aan al uw verwachtingen voldoet.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf