Klusbedrijf Breda

Klaar voor uw verbouwing? Contacteer ons!

✓ Een bedrijf, al uw klussen!

✓ Tientallen jaren ervaring!

✓ Al uw wensen staan centraal!

Klusbedrijf nabij Breda

Bent u op zoek naar een klusbedrijf dat werkzaamheden kan verrichten in uw woning in Breda of omgeving? Dan bent u bij Jaspers Timmerbedrijf, gevestigd in de buurt van Breda, aan het juiste adres. U schakelt ons in voor diverse werkzaamheden omtrent verbouw en nieuwbouw. Geen klus is voor ons te groot! Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor uw woning.

Uw betrouwbare klusbedrijf in Breda en omgeving

Woont u in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar een professionele klusjesman? Heeft u een huis gekocht in deze omgeving en wilt u dit verbouwen? Voor iedere klus in en rondom uw woning zit u bij ons goed! Wij hebben een jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. De specialisaties binnen ons bedrijf zijn uiteenlopend, denkt u hierbij aan:

  • Verbouwingen en nieuwbouw

  • Dakkappelen en kozijnen

  • Overkappingen, uitbouwen en serres

  • Overige werken, zoals steigermeubelen en tuinschuttingen

Méér dan alleen een timmerbedrijf

Zoals onze naam al duidelijk maakt, zijn wij een gespecialiseerd timmerbedrijf. Maar naast een timmerbedrijf in de omgeving van Breda en Roosendaal zijn wij ook een klusbedrijf dat voor u klaar staat tijdens ieder project. Ons klusbedrijf biedt een klusjesman, elektricien, klusjesman, loodgieter, stukadoor en timmerman in één aan, voor uw project in of vlak bij Breda. Wanneer u ons inschakelt haalt u dus alle benodigde diensten in een keer in huis. U heeft bovendien één aanspreekpunt en bent verzekerd van duidelijke communicatie. Samen zorgen wij ervoor dat uw project volledig naar wens verloopt.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bent u benieuwd naar wat de klusjesmannen van ons klusbedrijf allemaal aan uw woning in Breda of omgeving kunnen doen? Vraag dan gerust een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons op 0031 6 51522744. Wilt u eerst een keer sparren met een van onze professionele klusjesmannen, betreffende uw project in of rondom Breda? Ook dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag en denken altijd met u mee!

Timmerbedrijf

Logo Jaspers Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

© 2016 by Julia Bruijns.

Seringenstraat 3 

4711LZ Sint Willebrord,

Netherlands