Klusbedrijf nabij Breda

Bent u op zoek naar een klusbedrijf dat werkzaamheden kan verrichten in uw woning in Breda of omgeving? Dan bent u bij Jaspers Timmerbedrijf, gevestigd in de buurt van Breda, aan het juiste adres. U schakelt ons in voor diverse werkzaamheden omtrent verbouw en nieuwbouw. Geen klus is voor ons te groot! Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor uw woning.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Uw betrouwbare klusbedrijf in Breda en omgeving

Woont u in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar een professionele klusjesman? Heeft u een huis gekocht in deze omgeving en wilt u dit verbouwen? Voor iedere klus in en rondom uw woning zit u bij ons goed! Wij hebben een jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. De specialisaties binnen ons bedrijf zijn uiteenlopend, denkt u hierbij aan:

  • Verbouwingen en nieuwbouw
  • Dakkappelen en kozijnen
  • Overkappingen, uitbouwen en serres
  • Overige werken, zoals steigermeubelen en tuinschuttingen

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com