Een allround klusbedrijf nabij Breda

Bent u op zoek naar een betrouwbare klusjesman van een klusbedrijf dat werkzaamheden verricht aan uw woning in de buurt van Breda? Dan vindt u deze vast en zeker bij Jaspers Timmerbedrijf, gevestigd in Sint Willebrord. U schakelt ons timmerbedrijf in voor diverse werkzaamheden omtrent verbouw en nieuwbouw in regio Breda. Geen enkele klus is voor ons klusbedrijf en voor onze klusjesman te groot! Ontdek de mogelijkheden die het inschakelen van een klusjesman van ons klusbedrijf biedt voor uw woning in het westen van Brabant.

N

1 Aannemer en aanspreekpunt

N

Maatwerk ook mogelijk

N

Bouwvergunning regelen wij

Dakkapellen en Kozijnen

Wij maken traditionele dakkapellen. De traditionele dakkapel wordt ter plekken op maat gemaakt. De afmetingen van de traditionele dakkapel worden tot op de centimeter afgestemd op de hellingshoek van uw dak en de breedte van de dakpannen zodat die perfect op de constructie van u huis aansluit.

Lees meer

Verbouwingen en nieuwbouw

Voor het verbouwen van uw woning bent u bij Jaspers Timmerbedrijf op de juiste plek, Wij hebben al vaak temaken gehad met verschillende verbouwingen aan zowel nieuwbouw woningen als woningen die al ouder zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in nieuwbouw.

Lees meer

Overkapping, uitbouw en serre

Timmerbedrijf Jaspers maakt elke overkapping op maat. Of het nu van hout - kunststof of aluminium is dan bent u bij ons aan het goede adres. Traditioneel of prefab, aan u de keus. Een serre geeft u meestal het favoriete plekje van het huis lekker licht en het gevoel dat u toch buiten bent. Voor al u wensen neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Uw betrouwbare klusbedrijf voor diverse klussen

Wanneer u op zoek bent naar een professionele klusjesman, bijvoorbeeld wanneer u een huis heeft gekocht en gaat verbouwen, dan zit u bij ons goed. Voor iedere klus in en rondom uw woning staan wij voor u klaar! Wij hebben een jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. De specialisaties binnen ons timmerbedrijf zijn uiteenlopend. Denkt u hierbij aan:

Voor al uw bouw- en klusprojecten kunt u bij ons als professionele aannemer terecht. Bij het verrichten van de werkzaamheden maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen om een perfect resultaat te garanderen.

Wilt u meer informatie over onze kozijnen?

0031 6 51522744info@jasperstimmerbedrijf.com

Jaspers Timmerbedrijf